Odense Havn kan løfte enhver opgave – stort som småt!

Odense Havn er, med 8,5 mio. m2, Danmarks største internationale erhvervshavn. I mere end 60 år har store produktioner udgjort Odense Havns DNA, og det seneste årti er vi rykket op i den europæiske superliga blandt produktionshavne inden for offshore vind.

Vi råder derfor over faciliteter, materiel og logistikløsninger i verdensklasse samt specialuddannet personale til at betjene vores kraner, der hver især har forskellige forcer.

Vores kompetente ingeniørafdeling bistår med tekniske beregninger på, hvordan komplekse løft med kranerne udføres sikkerhedsmæssigt forsvarligt og mest omkostningseffektivt.

Selvom size matters, og vi ofte håndterer kæmpestore ting, er det i sidste ende de små millimeter og  medarbejdernes holdindsats, der får tingene til at lykkes.

DJI_0383

Portalkran

Portalkranen, der er synlig langt ud over Odense Havns areal, er vores vartegn og udstyret med helt særlige egenskaber. Udover en løftekapacitet på 1.200 tons, har kranen seks hovedhejs fordelt på fire katte, der gør den i stand til at håndtere flere emner på samme tid.

Fakta-ark på Portalkran

Kran17

LHM 800

LHM 800 er verdens mest kraftfulde mobile havnekran, produceret af Liebherr. På grund af dens enorme dimensioner, har kranen en løftehøjde på op til 87 m og en rækkevidde på 64 m, hvilket gør, at den kan håndtere store emner over et
omfangsrigt område.

Takket være sin maksimale løftekapacitet på over 300 tons, er kranen særligt velegnet til håndtering af tungt industrielt gods samt læsning og losning af skibe.

Fakta-ark på LHM 800

Kran 18_1

LHM 600

LHM 600 er en havnemobilkran produceret af Liebherr med en imponerende løftekapacitet på op til 208 tons og en rækkevidde på op til 58 meter. Disse egenskaber gør det muligt for kranen at håndtere store belastninger og nå ud til forskellige områder på skibe eller i havnemiljøet.

LHM 600 har avanceret hydraulik og kontrolsystemer, der giver præcis styring og bevægelse af lasten. Kranen kan dreje 360 grader, hvilket gør den fleksibel og manøvredygtig under lastning og losning.

Fakta-ark på LHM 600

Kran 15

LHM 550

LHM 550 er en havnemobilkran produceret af Liebherr med en løftekapacitet på op til 144 tons og en rækkevidde på op til 54 meter. Disse egenskaber giver kranen mulighed for at håndtere tunge belastninger og nå ud til forskellige områder
på skibe eller i havnemiljøet.

Mobilkranen er udstyret med avanceret hydraulik og kontrolsystemer, der giver præcis styring og bevægelse af lasten. Kranen kan dreje 360 grader, hvilket giver fleksibilitet og manøvredygtighed
under lastning og losning.

Fakta-ark på LHM 550

Eberswalde

Eberswalde

Eberswalde er en skinnekørende kran, der er navngivet efter byen Eberswalde i Tyskland, og har en løftekapacitet på 100 tons. Kranen er konstrueret til at køre på skinner, hvilket gør det muligt for kranen at bevæge sig præcist og effektivt inden for det definerede arbejdsområde.

Eberswalde har en meget langstrakt rækkevidde på 68,5 m, som gør den meget fleksibel i forhold til at kunne nå og betjene laster på forskellige placeringer inden for sin arbejdsradius.

Fakta-ark på Eberswalde