Forberedelse fremmer succesen

På Odense Havn er prøvebelastning af det specialiserede løftegrej oftest et krav, for at det kan certificeres inden brug, men vi udfører ikke certificerede prøveløft.

Vi har en fantastisk engineering-afdeling, der kan regne alle tekniske aspekter af opgaven ud, så løftet bliver effektivt og sikkert, og vi har dygtige folk både i og omkring kranerne og på Havnens areal, der kan effektuere planerne.

Mulighederne er utallige, fordi vores omfattende udstyr og forskellige typer kraner kan gøre mange ting alene – men også sammen.

Med en løftehøjde op til 79 meter på portalkranen er der mulighed for at konstruere rigningen på en måde, så løftegrejet bliver belastet på præcis de punkter, du ønsker.

Odense Havns afdeling for Løft & Transport – Engineering modtager tegninger af løftegrejet for kunden, der danner grundlaget for afdelingens beregninger og planlægningen af prøvebelastningen.

Vores materiel overholder internationale standarder og kan CE-mærkes, som loven foreskriver, men du er som kunde ansvarlig for, at projektløftet opfylder kravene til certificering.

Læs mere om prøveløft  her

 

Kontakt os

Lad os starte med at dele verden

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.