Maritime Løsninger

Masser af kajplads, areal og kræfter

Midt mellem Nordsøen og Østersøen er Odense Havn perfekt placeret til unikke produktionsfaciliteter og stærke logistikløsninger, der skaber optimale rammer for produktion, lagring og udskibning af store komponenter til kunder inden for offshore, maritim og tung industri. Men det praktiske gør det ikke i sig selv, for selvom alting på Havnen gerne er kæmpestort, er det altid det enkelte menneske og den sidste millimeter, der gør forskellen.

Odense Havn har de muligheder, der skal til, for at bringe verden til dig eller dit produkt ud i verden. Vores erfarne engineering-afdeling og nænsomme havnespecialister løfter, losser eller laster helt gnidningsfrit, og har du skiftende behov for oplagring eller anden plads, er vi fleksible og løsningsorienterede.

Vi forstår forretning. Vi kan sætte os ind i din virksomheds behov og er eksperter i udlejning, ombygninger og vedligehold af bygninger og lokaler. Vi kan levere kraner og mandskab, lastning/losning af skibe samt løfte- og transportopgaver, og vi elsker at leve os ind i, hvordan nye udfordringer tilgodeses.

På Odense Havn er et højt sikkerhedsniveau et must, da vi derved kan undgå skader på mandskab, materiel og gods i arbejdsopgaven.

Vi er en moderne havn, der ikke bare følger med tiden, men hele tiden holder øje med fremtidens krav, og du kan stole på, at vi investerer i dét, der skal til.

Og vi glæder os til at kende dig.

Kontakt os

Lad os starte med at dele verden

Vi vil meget gerne høre mere om dine behov og tanker, så vi sammen kan tænke på, hvordan vi bedst får brugt de mange muligheder, der er på Odense Havn. Du kan også ringe til Kim Kroun på 22 94 44 47.