Dani på stilladset
Dani med motorcykel

Mød MC Dani

Dani er afdelingsleder for Projekt & Vedligehold og har været ansat på Odense Havn siden 2015. Han er 51 år og uddannet maskinsnedker og ingeniør – og så er garagen derhjemme ved at være for lille til alle hans MC darlings. Mærk Danis entusiasme og find ud af, hvorfor han er så begejstret for at arbejde på Havnen.

Anders Strandmark
Morgenstund har guld i mund

Mød Anders Strandmark

Anders er 45 år og uddannet bygningsstruktør – og så er han mega glad for sit job som specialarbejder på Havnen. I fritiden er hans speciale bordtennis, og så elsker han at læse selvbiografier, der inspirerer og giver krydderi på tilværelsen.

KimWendt-4232-2

Jannie Trier Østergaard – Økonomichef

Azadeh

Azadeh Zare – Teknisk designer

Carsten aa

Carsten Aa

IMG_1584

Ole Haugsted Jørgensen – Salgs- og marketingchef

Fremtiden bygges på viden, vilje og mod

Odense Havn er på samme tid Danmarks største havn målt på areal og en dynamisk industripark for mange typer af virksomheder, der producerer, tester eller distribuerer fremtidens fantastiske, internationale erhvervsmuligheder. Hvad kan vi gøre for dig?

Kom med!

Bliv en del af Havnen!

På Odense Havn er der mange forskellige mennesker og professionelle færdigheder, der tilsammen skaber den fantastiske arbejdsplads. Styrken ligger i forskelligheden og det er mødet med mennesket bag, der gør den ekstra forskel for vores kunder.

World Career Thumbnail
DJI_0358

Vi rummer en verden i vækst

På Odense Havn mødes god plads, stærke transportforbindelser og de rette værktøjer til landets førende virksomheder med vilje, kreativitet og dygtige mennesker. 

Hos os kan resultatet få det bedste fundament, hvis dit produkt og behov er:

  • Fysiske varer, der løftes, losses eller lastes.
  • Højteknologisk energiudvikling, der udvikles, produceres eller testes.
  • Teknisk og fagligt knowhow og ingeniørskab, der slippes løs.
  • Maritime muligheder for at få repareret, ombygget og serviceret skibe.

Lad muligheden møde begejstringen

Odense Havn er skabt til at finde løsninger på de behov og krav, vi møder. Ofte handler det om mange tons og store størrelser, men vi kan rumme det hele. For i sidste ende handler alt om samarbejdet mellem mennesker og om evnen og modet til at sige ja.
Faktisk har vi altid været drevet af at skabe plads til muligheden. Vi har været en del af Odense og Fyns livsnerve, siden byen fik sin første håndgravede indre havn og kanal i 1803. Gennem os har byen orienteret sig mod verden frem til vore dage – og en rivende udvikling er fulgt med.

_DSC7695
Azadeh

Alle store frem­skridt starter med menne­skelige møder

Mangler du en ny, sikker havn på dit produkts rejse eller en enestående udviklingsplatform for produktionen, håndteringen og afskibningen af dine produkter? Eller er du underleverandør til en branche, der vil videre i verden?

Odense Havn giver dig de bedste muligheder for at skabe miljøansvarlige rammer og opfylde virksomhedens CSR-ansvar. Vi ved, at betingelserne for at kunne vækste i fremtiden er, at du er bæredygtig.

Uanset dine behov kan du blive en del af den gode energi og åbne dynamik på Odense Havn.

Føl dig velkommen på Havnen

Odense Havn er en fantastisk arbejdsplads. Her færdes du med mange forskellige mennesker og professionelle færdigheder. Tekniske eksperter, havnespecialister, administrative og salg- og marketingfolk og specialarbejdere, der samtidig er kranførermestre, bliver en del af din hverdag i et åbent og lystbetonet samarbejde med kunderne.

Verden vokser, og vi søger løbende nye kolleger og kompetencer, men du er også velkommen til at kontakte os uopfordret, hvis du har en god idé eller bare brænder for at være med. Vi lever nemlig af konstant at møde nye mennesker og muligheder

Ansvarlighed og adfærd

Som transporthavn, produktionshavn og menneskehavn er Odense Havn et levende sted, der kræver regler for at vokse.

Læs mere

Instruktion og ansvar

Havnen er et sikret og sikkert område. Derfor er der nøje regler for, hvordan man færdes her.

Læs mere

Pressebesøg

Vil du skrive om Havnen, tale med Havnen eller besøge Havnen i forbindelse med en historie eller artikel?

Læs mere

Årsrapport

Se Odense Havns seneste årsrapport.

Læs mere

Sikkerhed

På Odense Havn dyrker vi den største sikkerhed, både når det gælder transport og de mennesker, der arbejder her.

Læs mere

Direktion

Mød den daglige ledelse på Odense Havn, og find deres kontaktoplysninger.

Læs mere
LSP2

Må vi sende dig informationer?

Vi vil gerne give dig mulighed for at modtage nyheder og invitationer til spændende seminarer på Odense Havn. Udfyld venligst nedenstående felter, hvis du ønsker at modtage få e-mails fra os om året.
Fulde navn(Required)
Markedsføringsmateriale(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.