En luftig nyhed

Den franskejede virksomhed Air Liquide, der er verdens førende leverandør af industrigas, åbner sit første ubemandede depot på Odense Havn.

På det 700 kvadratmeter store areal står der en skøn blanding af svejse- og skæregas samt flasker med acetylen og oxygen.

Depotet er et pilotprojekt, hvor Havnens blå skibsmekaniker Fayard har meldt sig som prøvekanin. Når først processerne kører, og børnesygdommene er udryddet, er det hensigten, at depotet skal åbnes op for samtlige af Air Liquide’s kunder på området.

”En nytænkning som det her selvbetjeningsdepot giver rigtig god mening, idet vi både kan give vores kunder en bedre service og samtidig spare tid og brændstof ved ikke at skulle køre rundt og aflevere/afhente gasflasker direkte hos dem. Det bliver meget mere fleksibelt for kunderne, fordi de ikke skal være afhængige af, at vi kan levere den dag, hvor deres eget depot pludselig er løbet tør for f.eks. svejsegas”, siger Carsten Hansen, salgsrepræsentant for Air Liquide.

Og netop behovsmængden for den nødvendige svejsegas kan til tider være svær at vurdere, medgiver lager- & logistikchef hos Fayard, Nick B. Andersen. Han ser derfor frem til et spændende nyt samarbejde med Air Liquide – og det samme gør vi på Havnen og hilser vores nye lejer velkommen!

Kontakt os

Lad os starte med at dele verden

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.