Bladt Industries A/S solgt til CS Wind PT

Gode nyheder her på Odense Havn i dag.

Verdens største producent af vindmølletårne – sydkoreanske CS Wind PT– har netop meddelt, at virksomheden har købt Bladt Industries A/S, der i en lang årrække har været en af de største aktører på Odense Havn, hvor de både har bygget enorme fundamenter til havvindmøller og substations til havvind.

Vi glæder os til samarbejdet med CS Wind. Virksomheder er kendt i branchen for sin høje kvalitet indenfor tårnproduktion, den punktlige levering og sin verdensklasse indenfor produktionsledelse og produktionsteknologi. Administrerende direktør i Odense Havn, Carsten Aa, siger:

” Vi glæder os meget over dagens særdeles gode nyhed, og vi ser store perspektiver i det nye solide og fremtidssikrede ejerskab af Bladt Industries. Vi har haft lejlighed til at hilse på den øverste ledelse i CS Wind, og der er ingen tvivl om, at de ser store kvaliteter og perspektiver i størrelsen, faciliteterne og mulighederne på Odense Havn. De vurderer, at vores havn er et af de ganske få steder i verden, hvor man kan realisere visionerne om at producere alle de store komponenter ét sted, samtidig med at havvindmøllerne i fremtiden kan installeres direkte fra Odense Havn.. Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde med CS Wind, som helt sikkert vil betyde øget aktivitet på vores havn.”

Læs mere – Bladt Industries A/S
Kontakt os

Lad os starte med at dele verden

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.