Industriel plads til vækst

Industriel plads til vækst

Lad os dele begejstringen og den gode energi

På Odense Havn elsker vi at få det bedste ud af koblingen mellem dit behov og Havnens muligheder. Derfor vil du opleve, at vi allerede fra de indledende samtaler gør alt for at kunne imødekomme og løse din opgave. I dag er vi en af verdens største havneaktører inden for miljøhensyn og bæredygtighed. Vi er vant til at få ting til at fungere i en hastigt voksende branche, både hvad angår udvikling, størrelse og marked.

Med markedets mest optimale rammer for fremtidens grønne omstilling på energiområdet, moderne og enestående faciliteter ved kajer, materiel, pladser, haller og kontorer og et hold af de mest erfarne eksperter både til at forstå, udregne og praktisk gennemføre dine opgaver er du sikker på at få en samarbejdspartner, der kan følge dine behov.

Offshore og vindbranchen og de produktions- og testfaciliteter, der hører med til disse, når både verden og vindmøllerne vokser, er en af Odense Havns største ekspertiser. På Havnen findes også andre industrier og store som små virksomheder, der arbejder som underleverandører til Havnens største kunder.

Havnen er klar til flere nye udfordringer og landvindinger, eksempelvis når det gælder udviklingen af omdannelsesteknologier som Power-to-X og kommende bud på grønne energiformer.

Med en stadig investering i område, rammer og materiel er vi klar til at møde fremtiden med dig i et værdiskabende samarbejde.

Har du et projekt, der skal ud i verden? Vi vil altid gerne mødes og høre mere.

Kontakt os

Lad os starte med at dele verden

  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.